viernes, 29 de noviembre de 2013

"LA GLORIETA DE LA TRANSSEXUAL SÒNIA" PREMI FOTOGRAFIA DEL GAG

Avui s'han fallat els premis del concurs de fotografia sobre visibilitat LGTB del Grup d'amics Gais GAG. El primer premi ha estat per la fotografia de Joan Picazo, "LA GLORIETA DE LA TRANSSEXUAL SÒNIA" on podem veure la foto de familia al voltant de la placa que dona nom a la glorieta on va ser assassinada la transsexual Sònia el 6 d'octubre de 1991.
 
La consequció d'aquesta placa ha estat fruit de la lluita i revindicació del moviment LGTB per constatar la nostra memòria històrica.

 


miércoles, 27 de noviembre de 2013

Donar visibilitat a la diversitat afectiva. A La Clau de Cerdanyola

Donar visibilitat a la diversitat afectiva
El portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), Fran Sànchez , indica que només en aquest any 2013 hi ha hagut més de 300 denúncies en l’Observatori contra l’Homofòbia.
Fer un reconeixement a la diversitat afectiva i mostrar que la seva invisibilitat és també una forma de violència, era l’objectiu de l’acte que Compromís per Cerdanyola, Lesbianes de Catalunya (LesCat) i el Front per l’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) realitzaven ahir dimarts a La Clau en el context del Dia internacional de la Violència vers les Dones.
Anna Poch de LESCAT i Fran Sànchez del FAGC











Per aconseguir l’objectiu es van exposar els aspectes que regeixen l’anomenada heteronormativitat, es va projectar un cinefòrum sobre lesbianes al cinema amb tres produccions dels anys 1931, 1961 i 1991 i es van donar diverses notícies d’actualitat amb un repàs als darrers casos de LGTBfòbia (fòbia a lesbianes, gais, transexuals i bisexuals) que han aparegut als mitjans de comunicació.

La representant de LesCat, Laura Poch, explica que es parla d’invisibilitat pel que fa a la diversitat afectiva perquè a la nostra societat es dóna per suposada l’heterosexualitat. “S’entén que és el més comú i habitual i la qüestió més normal s’acaba convertint en una norma”. Segons indica, una de les característiques d’una norma “és que genera una exclusió: hi ha alguna cosa que està bé i una altra que està malament que queda marginada i que no acaba de ser una opció”.

Poch remarca que hi ha diferents àmbits on aquest fet queda molt ben reflectit: el sexe, la identitat de gènere, el rol de gènere, l’orientació sexual, les pràctiques sexuals i la construcció de les relacions amoroses.

La portaveu de LesCat explica que a la nostra societat no només hi ha mascles i femelles, també hi ha persones intersex, persones que neixen amb una condició simultània de característiques sexuals masculina i femenina i com que “això és un fet molt desconegut, genera molta exclusió”.

Pel que fa a la identitat de gènere, Poch assenyala que les persones que no se senten representades ni reconegudes amb un sexe ni amb l’altre, se senten marginades. Es tracta de les persones transgènere o transexuals.

En quant al rol de gènere, aquella expectativa social de com ens hem de comportar homes i dones, Laura Poch remarca que “genera persones incompletes perquè la norma indica que ens hem de desenvolupar en un d’aquests dos àmbits”.

Pel que fa a l’orientació sexual, el que marca la norma és una atracció duradora heterosexual, la qual cosa “margina la diversitat”. En aquest context, va néixer el moviment LGTB.

La portaveu de LesCat explica que, pel que fa a les pràctiques sexuals, el que té més preponderància és el coit heterosexual amb pràctiques falaocèntriques deixant al marge “formes variades i creatives d’obtenir plaer”.

Per últim, Laura Poch ressalta el tema de les relacions amoroses que es basen en la parella home-dona per a la construcció d’una família i que vindria promocionat per l’anomenat “amor romàntic”.

També es va exposar breument la Perspectiva Queer, una teoria pràctica que trenca aquesta estructura binària de relacions i que fa una forta crítica contra les etiquetes que se li adjudiquen a les persones que també generen exclusió.

300 denúncies



Per la seva banda, el portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), Fran, indica que només en aquest any 2013 hi ha hagut més de 300 denúncies en l’Observatori contra l’Homofòbia. El representant de FAGC va fer un repàs a algunes notícies de LGTBFòbia aparegudes darrerament en els mitjans de comunicació, començant per la inauguració d’una placa dedicada a la transexual Sònia en una glorieta del Parc de la Ciutadella. Sònia va ser assassinada fa 22 anys per un grup de neonazis en un clar atac transfòbic.

També va citar el cas de l’empresari de l’Eixample, Juan Andrés Benítez, mort després de ser reduït pels Mossos d’Esquadra el passat 6 d’octubre. Segons destaca s’està investigant si és un cas d’homofòbia i s’està lluitant perquè “aquest fet no quedi impune”. Per això des de les FAGC fan d’acusació particular.

Altres fets que queden invisibles als mitjans, segons el representant de FAGC, és l’acomiadament d’una monitora del casal de l’església de Sant Pere de Sant Cugat de Vallès, per ser lesbiana.També va citar el cas d’un treballador de Zurich Assegurances que va ser acomiadat perquè el seu cap va saber que era gai.

A nivell internacional va exposar el cas de Rússia on s’ha prohibit amb una llei qualsevol tipus de publicitat LGTB, afirmant que aquestes col·lectius “són un perill per la societat perquè són futurs pederastes”.

El portaveu de FAGC també comenta una “bona notícia”: el Parlament de Catalunya ha aprovat l’inici de tramitació de la Llei contra la LGTBfòbia.


LA LLEI CONTRA LA LGTBfòbia. CANVI DE PARADIGMES EDUCATIUS


LA REVELACIÓ DE L'ESTAT SERÒLOGIC DE BENITEZ DENUNCIAT A LA FISCALIA

Barcelona, 27 nov (EFE).
Diez entidades de gays y lesbianas han presentado hoy en la Fiscalía una denuncia contra el Sindicato de Policías de Cataluña (SPC) por revelación de secretos oficiales, al desvelar el estado serológico del empresario Juan Andrés Benítez, que murió tras ser reducido a golpes por los Mossos d'Esquadra.
En declaraciones a los periodistas a las puertas de la Fiscalía, el portavoz de las diez entidades, Joaquim Roquetas, ha anunciado que han entregado en el registro de la Fiscalía su denuncia contra el SPC porque en un comunicado el sindicato policial anunció que dos agentes que intervinieron en la operación para detener a Benítez, se tuvieron que someter a un tratamiento con fármacos retrovirales.
Las diez entidades que han promovido esta denuncia, presentada ante la fiscalía especializada en delitos contra el Odio y la Discriminación, son la Coordinadora LGTB de Cataluña, Gais Positius, Comitè 1r de desembre, Projecte dels noms-Hispanosida, Front d'Alliberament Gai de Cataluña, Col·lectiu Gai de Barcelona, Casal Lambda, Asociació Transexuals de Catalunya ATC Libertad, Families Lesbianes i Gais y Fundació Enllaç.
En la denuncia se recoge que dos días después de la muerte de Benítez, acaecida la madrugada del 6 de octubre horas después de ser reducido a golpes por los Mossos d'Esquadra en el Raval de Barcelona, el SPC emitió un comunicado de apoyo a los mossos en los que subrayaba que "dos agentes se encuentran actualmente en tratamiento con fármacos retrovirales, que tendrán que mantener durante un año".
Según Roquetas, con esta información, el sindicato policial desveló a la opinión pública información reservada y confidencial sobre Benítez que sólo se podía obtener de forma confidencial a través de los servicios médicos y de las diligencias judiciales.
La denuncia acusa al sindicato de un delito de revelación de secretos de información oficial así como de secretos que afectan a la intimidad de las personas y de actuaciones judiciales.
Roquetas también ha denunciado que la información facilitada por el sindicato policial incluía incorrecciones y datos tendenciosos, como por ejemplo que el tratamiento con retrovirales tenía una duración de un año, ya que este tipo de tratamientos duran sólo 28 días.
Las diez entidades han formalizado la presentación de la denuncia contra este sindicato policial en la Fiscalía, a escasos metros de donde la juez que investiga la muerte de Benítez está interrogando hoy al noveno agente de los Mossos d'Esquadra imputado en la causa, en concreto el que tiró agua para lavar el charco de sangre que había quedado en el asfalto tras la reducción policial al empresario.
martes, 26 de noviembre de 2013

10 ANYS DE L'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA.

2003/2013 - 10 ANYS DE L'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA
10 ANYS DENUNCIANT LA LGTBFÒBIA
10 ANYS DEFENSANT ELS NOSTRES DRETS I LLIBERTATS




 



* CANVI DE NOM PER GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA AL PARC DE LA CIUTADELLA DE BARCELONA*COMIAT HOMÒFOB A L'ALFONS TOLEDANO *MONUMENT TRIANGLE ROSA A SITGES * PRIMERA ORDRE ALLUNYAMENT PER HOMOFÒBIA * SUSPENSIÓ DEL CONCERT DEL CANTANT HOMÒFOB SIZZLA * APLICAT AGRAVANT AGRESSIÓ A LESBIANES * DECLARAT NUL COMIAT A DONA TRANSSEXUAL * DENÚNCIA REVELACIÓ ESTAT SEROLÒGIC JUAN ANDRES BENITEZ * NO CRIMINALTZACIÓ CRUISSING * ATUREM EL BULLING HOMÒFOB * DENÚNCIA DENEGACIÓ PROFILAXIS POST EXPOSICIÓ AL SÍNDIC DE GREUGES * DENUNCIA PER LA MORT, A MANS DELS MOSSOS D'ESQUADRA, DE JUAN ANDRES BENITEZ A LA SÍNDICA DE GREUGES DE BARCELONA * NO A LA PENA DE MORT PER HOMOSEXUALITAT AL MÓN * NO A LES LLEIS HOMÒFOBES A RÚSSIA * DENÚNCIA DE LA BATUDA DELS MOSSOS D'ESQUADRA, EL 28 DE JUNY A LA BATA DE BOATINÉE, A LA SÍNDICA DE GREUGES DE BARCELONA * RIPOLLET, PRIMER MUNICIPI CATALÀ A FAVOR DE LA LLEI CONTRA LA LGTBFÒBIA * DIA 17 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBFÒBIA * EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL (TC) AVALA EL MATRIMONI HOMOSEXUAL * CAMPANYA CONTRA LA LESBOFÒBIA A LA LLEI DE REPRODUCCIÓ ASSISTIDA * CAMPANYA NO A LA DISFÒRIA DE GÉNERE PROU TRANSFÒBIA * LLEI CONTRA LA LGTBFÒBIA A DEBAT I EN TRAMITACIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA... I MOLT MÉS. PROU LGTBfòbia!!

Homofobia, teoría y práctica. Pepe Reig Cruañes

Homofobia, teoría y práctica

Pepe Reig Cruañes
Las crisis no le sientan bien a nadie, pero parece que esta de ahora está teniendo en Europa efectos desmoralizadores. La “des-moralización” adopta la forma de populismos rampantes, desafección ciudadana y hasta inquietantes retrocesos en la larga marcha de los derechos. No se trata ya de la pérdida de ésta o aquella conquista laboral o de alguna seguridad jurídica en el campo de la comunicación o la privacidad, que también, sino de esa inesperada oleada homofóbica que se ha desatado, con distintos matices, en diversos lugares de Europa. Quizá no pueda, aún, compararse con lo que está sucediendo en Rusia con las leyes contra la “propaganda gay” –luego extendida a Lituania y Moldavia-, y los ataques de la ultraderecha homofóbica, pero la oleada afecta como mínimo a Polonia, Italia, Gran Bretaña y … Francia. Sí, también la Francia republicana y laica, cuna de los derechos humanos, alumbra un movimiento de masas contra el matrimonio igualitario, de dimensiones y radicalidad inesperadas. ¡Quién te ha visto y quién te ve!
Homofobia práctica
En una Europa en plena crisis de identidad, no es extraño que emerja de nuevo el fenómeno del “chivo expiatorio”, como antaño el antisemitismo. Para unos el nuevo culpable universal será la inmigración y para otros, a lo que parece, la mera diferencia sexual. Lo novedoso es que ese proceso de estigmatización colectivo resulte simultáneo con otro de signo contrario: los avances legislativos en varios países en relación con el derecho de gays y lesbianas a contraer matrimonio y adoptar hijos.
De acuerdo con el Pew Research Center, la opinión favorable a la aceptación de la homosexualidad ha crecido en aquellos países (España, Alemania, Gran Bretaña, Canadá…) que ya tenían una actitud abierta, con la excepción de Francia, donde la aceptación baja 6 puntos. Baja también en Polonia, Rusia y Turquía.
tolerancia
El caso francés tiene peculiaridades que se deben considerar. El debate sobre la legalización del matrimonio igualitario coincide allí con una revuelta conservadora contra una presidencia socialista antipática y débil. Una especie de moderna Vendée que utiliza el debate para adquirir notoriedad y alterar la relación de fuerzas en la derecha. Converge también una Iglesia católica a la que Sarkozy había dado esperanzas de modificar el statu quo republicano con aquella invención suya del “laicismo positivo”, que ha querido aprovechar que el Pisuerga pasaba estos días por París. La coyuntura será excepcional, pero la magnitud y radicalidad del movimiento y el hecho de que se haya apropiado de la simbología republicana, gorro frigio incluido, le confieren una dimensión nueva. Nueva y amenazante, ya que puede estar fomentando la atmósfera favorable al crecimiento de la homofobia práctica, que se traduce en palizas, persecuciones y rebrote de la intolerancia sexual.
Polonia es un caso distinto ya que hunde sus raíces en las debilitadas sociedades civiles del otro lado del telón de acero, que no acaban de encontrar un relato europeísta, porque hoy a Europa no hay quien se la crea, y ese hueco se apresta a llenarlo un populismo xenófobo, autoritario y, naturalmente, homofóbico.
Italia es otro caso llamativo. El país de las “velinas” y el “bunga-bunga” no ha recibido de sus elites muchos estímulos para la superación del machismo, y la ley contra la homofobia, recientemente pactada por el centro izquierda y la derecha, no parece satisfacer al colectivo afectado. Los ataques a gays y el suicidio de un adolescente señalado como homosexual en las redes sociales son indicios preocupantes de una cultura machista arraigada y resistente al debate.
Un estudio del FRA (Agencia Europea de Derechos Humanos) que entrevista a la nada despreciable cifra de 93000 personas homosexuales, bisexuales y transexuales de 27 países de Europa, descubre que casi la mitad de ellas ha sufrido alguna forma de discriminación durante los últimos doce meses. Visto por países, el porcentaje de estas personas que sienten haber sufrido discriminación una o más veces en un año, resulta ilustrativo:
discriminación
España no sale mal parada de esta encuesta, pero sería iluso creerse a salvo. Los niveles de rechazo a la homosexualidad entre los jóvenes se mantienen en cifras alarmantes pese a la legalización del matrimonio igualitario. En torno a un 30% de los adolescentes, según el estudio Homofobia en el Sistema Educativo Homofobia en el Sistema Educativo (2005), rechaza la homosexualidad o no desea convivir con ella. El porcentaje baja a entre un 15 y un 25% en datos del In-Juve. Un 43% de los/las jóvenes que sufren acoso escolar por su condición sexual se plantean a veces o constantemente el suicidio y sólo un 19% recibieron ayuda del profesorado.
La supresión por el gobierno conservador de la asignatura de Educación para la Ciudadanía, única que asumía por derecho la enseñanza de la tolerancia y la inclusión, no augura ninguna mejoría en aquellos índices. Más bien al contrario, la reinstalación curricular de la religión dificultará aún más la maduración de una cultura democrática en este campo.
señalado
En el mundo de la comunicación, cuya responsabilidad en la creación de esa cultura respetuosa de las condiciones y opciones sexuales es difícil de exagerar, las cosas no van tampoco bien encaminadas. El amarillismo y la espectacularización de la información no ayudan a un tratamiento adecuado de la discriminación y los ataques homofóbicos, ni contribuyen a desarraigar mitos sexistas de nuestro imaginario. Sería preciso un extenso análisis del discurso de los medios sobre el particular, para llegar a saber a qué distancia nos encontramos de un punto de inflexión en el tratamiento de los casos de homofobia, que se parezca al abandono, allá por los noventa, de la costumbre de presentar los casos de violencia machista como “crímenes pasionales”. Algo así como el descubrimiento de que los crímenes de homofobia no se explican por un rasgo de la víctima, sino por una característica del victimario.
Teoría de la Homofobia
El mapa de la legislación sobre homosexualidad en el mundo resulta deprimente: en setenta y ocho países la práctica de la homosexualidad es ilegal, en siete de ellos se aplica la pena de muerte a los/las personas homosexuales. Es legal en 130 países, pero sólo 21 permiten el matrimonio a gays y lesbianas.
2 mapa-de-derechos-de-lesbianas-y-gays-en-el-mundo-631958
Los argumentos para la intolerancia son tan conocidos como endebles: el matrimonio como institución “natural”, sin rastro de historicidad alguna, la amenaza contra la “familia tradicional”, la sacrosanta tradición o la identidad cultural y, por supuesto, el simple miedo a la diversidad.
El feminismo ha venido dando cobertura, desde su exigencia de igualdad, a la reivindicación de visibilidad e inclusión de personas LGTB, y esa ha sido una convergencia decisiva que refuerza a ambos movimientos. Pero el planteamiento que más puertas viene abriendo es el que parte de una interpretación rigurosa de los derechos humanos.
La historia de los derechos humanos es, sobre todo, la historia de la lucha por extender el sujeto de esos derechos: desde un exclusivo varón burgués blanco, pasando con mucho trabajo a las mujeres, a los proletarios, los negros, los pueblos indígenas, los no cristianos, y recientemente pero aún de modo incompleto, a los inmigrantes, etc. Siempre a costa de grandes luchas cívicas que lograban abrir mentalidades y neutralizar resistencias. El sujeto de aquellos derechos humanos seguirá, sin embargo, incompleto mientras la tradición o el pretendido “derecho natural” predicado por la Iglesia y por todos los conservadores, siga imponiendo su ley. En cuanto se ha propuesto ampliar el sujeto de aquellos derechos a las personas de distinta condición u opción sexual han saltado las alarmas y también las fobias.
En conexión con la visión del problema desde los derechos humanos, se ha desarrollado últimamente una perspectiva que tiende a encajar las agresiones por homofobia dentro de la categoría de los “crímenes de odio”. Se entiende aquí por crímenes de odio (hate crimes) aquellas formas de violencia que, arraigadas en tramas culturales de discriminación y prejuicio, se dirigen hacia colectivos o minorías sociales o culturales que se perciben como “diferentes”. Este concepto, desarrollado originariamente en los Estados Unidos, durante los grandes movimientos cívicos de los setenta centrados en cuestiones de identidad (étnica, sexual o religiosa), trascendió la condena de la violencia racista, para incluir la que se practica sobre otras minorías o colectivos de “diferentes”. Las discriminaciones y violencias –y la carga de estigmatización que conllevan- ejercidas hacia personas de orientación sexual distinta entraron naturalmente en la categoría. Esta violencia está motivada por el odio que aquella persona que la ejerce siente por algún rasgo del que la recibe y es sobre el victimario, y no sobre la víctima, sobre quien el Estado de Derecho tiene que actuar.
manif
Aunque se alcanzara un consenso suficiente sobre la tipificación de este tipo de crímenes, aún faltaría mucho en el ámbito europeo para acordar una consideración común sobre el delito conexo de “discurso de odio”, entendido como la propaganda que incita a aquel crimen. Seguro que no es difícil encontrar ejemplos de una y otra cosa en las agresiones de ultraderechistas rusos contra personas homosexuales, que se han difundido por internet, y en la tolerancia y hasta cobertura oficial que dichos actos reciben de la llamada ley federal contra la “propaganda de la homosexualidad”.
Aunque, de momento, las leyes rusas no han suscitado más apoyos en occidente que el de ultracatólicos como la Plataforma de Profesionales por la Ética, ni las agresiones homofóbicas tienen la sistematicidad que hemos visto allí, cabe preguntarse si los discursos del odio no acabarán alimentándose también aquí de la radicalidad del movimiento contra los derechos igualitarios de homosexuales y transgéneros. El debate está, desde luego, lejos de cumplir las condiciones dialógicas ideales, porque la crisis del modelo social europeo amenaza con legitimar todo retroceso de la igualdad y le pone las cosas fáciles a la xenofobia, homofobia y otras patologías sociales. En plena crisis de la democracia puede darse una confluencia de la homofobia teórica con la práctica y cotidiana, para detener en seco la extensión de los derechos.
Para saber más

- Resolución Parlamento Europeo sobre la lucha contra la 
homofobia en Europa

- Aministía Internacional: “Por ser quien soy”. Homofobia, 
transfobia y crímenes de odio en Europa. 2013

- Pew Research Center. The Global Divide on Homosexuality. 2013

- FRA. European Union lesbian, gay, bisexual and transgender 
survey. 2013.

LA LLEI CONTRA LA LGTBAFÒBIA CANVI DE PARADIGMES EDUCATIUS.

EL 11 DE DESEMBRE ORGANITZAT PER LA FUNDACIÓ L'ALTERNATIVA. DEBAT AL VOLTANT DE LA LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA I EL SEU IMPACTE AL MODEL EDUCATIU.AMB L'OBSERVATORI CONTRA L' HOMOFÒBIA, FAMILIES LG, L'AEP I L'ALTERNATIVA JOVE.



18.30H AULA 212 FACULTAT DE GEOGRÀFIA I HISTÒRIA UB C/MONTEALEGRE (RAVAL)
lunes, 25 de noviembre de 2013

25 DE NOVEMBRE DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


OBSERVATORI CONTRA L' HOMOFÒBIA

 

25 de novembre dia contra la violència de gènere. Denunciem més de 300 agressions LGTBfòbiques a l'any. Prou LGTBfòbia Prou masclisme. Volem llei contra la LGTBfòbia

sábado, 23 de noviembre de 2013

Bullying: Levántate contra el acosador homofóbico (subtítulos en español)


L'INFOGAI DE NOVEMBRE-DESEMBRE JA AL CARRER

INFOGAI




Quin és el país que volem construir? TUP


jueves, 21 de noviembre de 2013

72 años del exterminio nazi -homosexual-

via RAGAP 15 de noviembre de 1941. Una fecha negra en el calendario para los homosexuales de Alemania. El jefe de las SS, Heinrich Himmler, en pleno holocausto nazi, ordenaba el arresto y envío a los campos de concentración de los alemanes gays y lesbianas. En RAGAP queremos rendir a todas las víctimas del nazismo cuando se cumplen 72 años de este triste aniversario. Un día en el que el horror del régimen de Adolf Hitler escribía un nuevo capítulo de la historia de las atrocidades perpetradas por el hombre.


Heinrich Luitpold Himmler fue el Reichsführer de las SS encargado de ejecutar las más terribles órdenes de Hitler, como considerar la homosexualidad uno de los delitos más graves que un hombre podía cometer. Algo que el autor de la obra "El secreto de Hitler", Lothar Machtan, explicaba como una decisión cuyo objetivo era borrar cualquier rastro que delatara el verdadero secreto que el dictador escondía en los más profundo de su ser, su homosexualidad.

Y eso que muchos cargos importantes del Partido Nacional Socialista (NSDAP) eran homosexuales como el propio Ernst Röhm, jefe de las Secciones de Asalto (SA). Por eso, un dato significativo de la orden de confinar en los campos de concentración a los gays fue excluir de este destino a unos cuantos oficiales y jerarcas nazis de orientación homosexual.

En estos campos, Himmler ordenó la matanza de millones de homosexuales, judíos, polacos, gitanos, comunistas, enfermos mentales… con los que además realizaban crueles experimentos. Un triste aniversario que siempre estará presente en nuestro recuerdo con la esperanza que no se vuelva a repetir jamás.
martes, 19 de noviembre de 2013

FOLLA COM VULGUIS. FOLLA SEGUR.FESTA DEL FAGC A LA BATA

FOLLA COM VULGUIS.FOLLA SEGUR.FESTA DEL FAGC A LA BATA
Dissabte 30 de novembre, a partir de les 21h00, Natan Nexus i Zerzedilla PD's amenitzaran la vetllada amb les seves sessions, i l'equip d'1m+kladydi us rebran amb les cames obertes, com a bon@s anfitrion@s, repartiment de condóns, cortesía de Gais Positius, celebrarem el Dia Internacional de Lluita contra la SIDA, a la Bata De Boatine, sota la batuta del Front d'Alliberament Gai de Catalunya (FAGC).

LES LESBIANES AL CINEMA.LA LGTB FOBIA ALS MITJANS.25 N CERDANYOLA

A Cerdanyola .
El 25 de novembre és el dia Internacional contra la violència de gènere. Des del Compromís, LesCat i FAGC entenem que hi ha moltes formes i tipus de violències, una de les quals és la invisibilitat. Enguany volem donar també ...reconeixement a la diversitat sexoafectiva, especialment de les dones mitjançant un Cinefòrum de les lesbianes al cinema, així com un repàs als darrers casos de LGTBFòbia que han aparegut als mitjans.
lunes, 18 de noviembre de 2013

L'OCH- L'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA LA LLUITA CONTRA LA LGTBfòbia

"La teva por és la seva força" DENÚNCIEM LA LGTBfòbia.

http://www.observatoricontralhomofobia.org/?file=kop3.php
 
 
 
Col.labora amb la lluita contra la LGTBfòbia. Col.labora amb L'OCH-L'Observatori Contra l'Homofòbia- info@observatoricontralhomofobia.org
 
Més de 300 denúncies anuals per agressions al col.lectiu LGTB recollides per L'OCH.
Volem Llei contra la LGTBfòbia
 
Prou violència contra Lesbianes,Gais,transsexuals i Bisexuals.!
6
sábado, 16 de noviembre de 2013

LA JUTGE CONSIDERA "AUTORS DIRECTES O COOPERADORS NECESARIS" 8 MOSSOS MORT J A BENITEZ

"La jutge que instrueix la investigació per l'homocidi de Juan Andrés Benitez al Raval ,considera que els vuits agents imputats són responsables directes de la mort de la víctima, tot i que no necesariament amb el mateix grau de responsabilitat" (El Periódico 16.11.2013)

 

 PROU IMPUNITAT PROU BRUTALITAT.


EL FAGC EXIGEIX DIMISSIÓ CONSELLER D'INTERIOR.

viernes, 15 de noviembre de 2013

4000 persones #justiciajuanandres OJO CON TU OJO

4000 persones a la manifestació convocada per la FAVB , entitats LGTB. de lluita contra la SIDA, veinals, del Raval i Ojo con tu ojo, per JUSTICIA JUAN ANDRÉS BENITEZ, PROU BRUTALITAT PROU IMPUNITAT. A la manifestació s'ha EXIGIT responsabilitats polítiques per els diferents episodis de violéncia policial i per denunciar LA VULNERACIÓ DE DRETS HUMANS per part de la policia. També s'ha recordat l'aniversari de l'agressió contra Ester Quintana.

miércoles, 13 de noviembre de 2013

MESURES CAUTELARS MOSSOS MORT J.A BENITEZ

La juez que investiga la muerte de Juan Andrés Benítez ha impuesto a los ocho mossos d'esquadra imputados la obligación de comparecer cada quince días en el juzgado, al considerar que hay posibilidad de que eludan la acción de la justicia y ante la gravedad de las penas que afrontan

#JUSTICIAJUANANDRES ES MANIFESTA DECLARACIÓ MOSSOS

FOTO SER

#JUSTICIAJUANANDRES ES MANIFESTA A LA PORTA DELS JUTGATS ON DECLAREN ELS MOSSOS IMPUTATS PER LA MORT DE JUAN ANDRÉS BENITEZ A MANS DELS MOSSOS.

martes, 12 de noviembre de 2013

TROBADA PER LA UNITAT POPULAR

TROBADA UNITAT POPULAR

INFOGAI NOVEMBRE-DESEMBRE

INFOGAI NOVEMBRE-DESEMBRE

#JUSTICIAJUANANDRES EL FAGC CRIDA A PARTICIPAR MANIFESTACIÓ

El FAGC fa una CRIDA a PARTICIPAR a la manifestació #justiciajuanandres -company de l'entitat lgtb ACEGAL- PROU IMPUNITAT PROU BRUTALITAT

 

DIJOUS 14 NOVEMBRE 19.30H RBL RAVAL/AURORA

lunes, 11 de noviembre de 2013

HOMENATGE A OCAÑA

Avui a l'Ateneu homenatge a OCAÑA. Nazario ha fet un repàs per la vida de l'artista i activista i ha recordat la seva detenció i la d'Ocaña i posterior pallisa de la policia fent esment al cas #justiciajuanandres.

Foto: Avui a l'Ateneu homenatge a OCAÑA. Nazario ha fet un repàs per la vida de l'artista i activista  i ha recordat la seva detenció i la d'Ocaña i posterior pallisa de la policia fent esment al cas #justiciajuanandres.
viernes, 8 de noviembre de 2013

SOPADOR- TEATRE SOLIDARI PER JUAN ANDRÉS BENITEZ + XERRADA DIUMENGE 10 NOVEMBRE

apertura de evento a las 17:00 
verdaguer i callis 12, 08003 Barcelona
18:00 charla (entrada libre)
Iñaki García de Asamblea Raval, 
Eugeni de Frente de Liberación Gay de Cataluña, 
Joaquim Roqueta presidente de Gais positius, 
Bertrán Cazorla, periodista,
y algunos amigos más de Juan Andrés...

20:00 espectáculo (con donativo 15 € incluye cena)
Pere Faura, basado en su obra "todos al patio"(aforo 80 localidades)
www.perefaura.com

20:00 a 22:00 cena. Donativo 7 € 
Menú:
Escudella barrejada
Patatas bravísimo
Sandwich de pan ecológico con jamón y camembert
Ensalada moscowita y ravalera.
Albóndigas de cordero Candem Town
Bizcocho brownie,chocolate con fruta de la pasión.

Entradas en El Lokal, carrer de la cera 1 bis

L' ASSOCIACIÓ CATALANA PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS EXERCEIX ACUSACIÓ PÒPULAR PER JUAN ANDRÉS BENITEZ

L' ASSOCIACIÓ CATALANA PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS EXERCEIX DESDE AVUI L'ACUSACIÓ POPULAR PER LA MORT DE J A BENITEZ A MANS DELS MOSSOS.


 Aquesta acusació representada per l'advocada Laia Serra té el suport de l'assemblea del Raval, entitats veinals, LGTB i de lluita contra la SIDA. Aquest matí ja han participat a l'interrogatori al pèrsonal del SEM.


Europa Press 08.11.2013

L'advocada de l'acusació popular que representa a l'Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans, Laia Serra, ha explicat en una atenció als mitjans després de les declaracions dels testimonis que una de les coses que més li preocupa és que es confirmi que els mossos van demanar a testimonis "que esborressin les imatges" preses de la detenció.

ACUSACIÓ POPULAR

...
Segons ha explicat, la querella que van presentar el 21 d'octubre per la qual van ser acceptades com a personació en la causa atribueix a aquests agents un presumpte delicte d'assassinat o en el seu cas d'homicidi --perquè "falten dades" per concretar la tipologia--, a més de falsedat documental.


La presidenta de l'associació, Marion Hohn, ha assegurat que tenen una "preocupació especial" pels maltractaments que puguin cometre els agents de les forces de seguretat, d'aquí la seva personació en la causa.
Els agents dels Mossos d'Esquadra van tardar un mínim de 15 minuts a reduir l'empresari del Gaixample Juan Andrés Benítez, que va morir hores després de la reducció davant de casa seva del Raval la nit del 5 d'octubre, segons es desprèn de les declaracions com a testimonis de sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) davant de la jutge que investiga el cas.

Segons han explicat a Europa Press fonts judicials, els quatre sanitaris que han comparegut aquest divendres com a testimonis han ratificat al Jutjat d'Instrucció 20 de Barcelona el relat que ja van oferir en seu policial, on van assegurar que a l'arribar al carrer Aurora van atendre primer una agent i després van prestar assistència a Benítez, perquè a aquest encara l'estaven reduint.

L'agent --una dels vuit mossos imputats en la causa-- havia patit suposadament una agressió per part de l'empresari i va assegurar que aquest l'havia mossegat, tot i que segons han explicat a la jutge els metges l'únic que es van trobar és un envermelliment al coll.

Va ser un quart d'hora després quan els agents van avisar els sanitaris que Benítez estava inconscient, i van acudir al cotxe policial on l'havien posat els mossos, i allà es van trobar que l'empresari estava emmanillat i no tenia pols.

El SEM va treure Benítez del cotxe policial i li van practicar tècniques de reanimació durant mitja hora aproximadament i van aconseguir recuperar els seus constants vitals durant uns set minuts; l'empresari va morir hores després a l'Hospital Clínic de Barcelona

jueves, 7 de noviembre de 2013

LESBOFÒBIA A UNA PARROQUIA DE SANT CUGAT

L'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA DEMANA EXPLICACIONS AL BISBE DE TERRASSA



La parròquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat del Vallès -situada a l'antic monestir benedictí- va expulsar del grup de monitors de confirmació i postconfirmació una noia pel fet de ser lesbiana, al mes de març passat. Aquesta noia, que no es vol identificar perquè la seva família ho ha passat molt malament amb el rebombori que s'ha viscut a la ciutat, té 28 anys, des dels 5 que fa vida en l'actiu grup de joves de la parròquia i des de fa 15 anys que n'és monitora.
Ella explica a l'ARA que quan va arribar el nou vicari encarregat dels joves de la parròquia, mossèn Carles Cahuana -de 37 anys-, el setembre del 2012, van tenir una conversa sobre la seva orientació sexual. "Li vaig dir que per mi era compatible ser catòlica i lesbiana i que ho vivia amb normalitat, sense fer-ne bandera, però tampoc me n'amagava perquè visc amb la meva parella", explica. Llavors no va passar res, tot i que afirma: "Ja vaig veure que no ens entendríem". Però mesos després, dues setmanes abans de la Setmana Santa del 2013, es van precipitar els esdeveniments.
La seva parella, a qui va conèixer en l'entorn catòlic de Sant Cugat, li va demanar de participar en dues activitats del grup de jove i, quan va demanar permís, mossèn Carles Cahuana va reaccionar malament. "Ens vam reunir i em va dir que des del setembre que hi donava voltes, i em va demanar que deixés les meves tasques de monitora de nois i noies de 17 anys, i que la meva parella no vingués al grup", recorda amb tristesa. Ella ho va acceptar, però li va dir que si algú li preguntava per què ho deixava tot a mig curs explicaria la veritat. Pocs dies després tota la parròquia anava plena de la notícia, i els altres monitors, tots amics d'ella des de la infància, van reaccionar defensant-la i, a poc a poc, van anar plegant quasi tots. Dels 16 monitors de l'any passat, aquest setembre només n'han continuat tres. Entre els que han plegat hi ha una altra noia homosexual. "Em vaig veure obligada a explicar la situació als joves del meu grup, i als seus pares, per evitar malentesos. La majoria van reaccionar molt bé, dient que ja sabien que era lesbiana i que no els importava, al contrari, i d'altres no van acceptar-ho igual", comenta.
Un tràngol
La noia recorda que va viure dies molt durs, que va haver d'apagar el telèfon per no rebre més trucades i que la seva família no podia caminar pel poble perquè tothom els aturava. Ella continua vivint amb la seva parella a Sant Cugat, però ha hagut de marxar a Barcelona per viure la seva fe en una comunitat religiosa on ningú la coneix. L'ARA ha parlat amb el rector de la parròquia de Sant Pere, mossèn Blai Blanquer, però no ha volgut parlar del cas: "Encara que em perjudiqui, he de complir el meu deure de silenci d'una conversa personal". Mossèn Blai coneix des de fa temps la noia expulsada i, segons altres monitors del grup, sabia que era lesbiana i mai n'havia dit res en contra. Ella tampoc vol revelar la conversa que va tenir amb ell abans de plegar, però diu que li va assegurar que no en sabia res. Aquesta parròquia pertany al bisbat de Terrassa, que ha assegurat a aquest diari que no sap res del cas, cosa que la noia nega.
Els altres monitors que han plegat del grup de joves expliquen que el cas de l'expulsió de la monitora, i el fet que els altres hagin marxat, li ha anat bé al bisbat de Terrassa. "Nosaltres érem com els gals, un grup de joves catòlics hippies que no érem del perfil dels grups que promou el bisbat, molt més conservadors i que segueixen la fe de manera més estricta". Segons diuen, el bisbe prefereix els joves que els han substituït.
Font: ARA
martes, 5 de noviembre de 2013

JustíciaJuanAndrés video de Rere Guarda en Moviment,Eugeni Rodríguez (FAGC)

VIDEO RODA PRENSA FAGC

VALORACIO FAGC IMPUTACIÓ MOSSOS PER DELICTE CONTRA LA VIDA DE JUAN ANDRÉS

NÚRIA BONET 04.11.2013 20 MINUTOS



 
 
 "Se atentó contra la vida de Juan Andrés Benítez". Así de claro lo tiene Eugeni Rodríguez, portavoz del Front d'Alliberament Gai de Catalunya, una entidad que, junto a otras asociaciones de tipo vecinal y de Derechos Humanos se presentan como acusación popular en el caso del empresario del Gayxample que falleció poco después de ser reducido por los Mossos tras una pelea en e...l Raval. Rodríguez remarca la "indignación que sentimos los vecinos del Raval" después de la actuación policial del 5 de octubre pasado, cuando redujeron a Benítez empleando la violencia, tal como defienden los propios Mossos. Consideran que la actuación de los agentes fue "brutal"Diversas entidades de tipo vecinal, cívico y de defensa de los Derechos Humanos han decidido hacer frente común y pagar los mil euros de fianza para entrar como acusación popular en el caso ya que consideran que la actuación de los agentes fue "brutal" y las decisiones tomadas por la cúpula directiva del cuerpo una "indecencia política". La acusación popular permite una participación de cualquier ciudadano, aunque no sea afectado directamente por el delito juzgado, para que pueda personarse como acusación. "Es una indecencia política que los policías estén trabajando", lamentaba Eugeni Rodríguez este lunes, cuando no se sabía aún que Interior les apartaba de su empleo por su imputación. Ahora bien, los ocho mossos no serán interrogados hasta el 13 de noviembre, cuando haya pasado ya un mes de los hechos. Rodríguez reclamó la dimisión del conseller de Interior, Ramon Espadaler, ya que "el castillo que creó se ha desmoronado", en referencia al hecho de que no haya apartado a los agentes de sus funciones anteriormente sinó solo con posterioridad a la imputación por parte de la juez.

IMPUTATS ELS MOSSOS QUE VAN APALLISSAR I VEXAR A BERTRAN CAZORLA

VIA BERTRANCAZORLA,

La justícia ha admès a tràmit la querella de Juan Manuel Ávila i meva i ha imputat tres dels agents que, segons hem denunciat, ens van detenir, vexar i que em van apallissar la matinada del passat 15 de juny a la comissaria de Ciutat Vella dels Mossos d’Esquadra. El jutjat d’instrucció número 5 de Barcelona, que és qui investiga el cas, ha admès a tràmit la querella que vam presentar Juan Manuel Ávila i jo pels delictes contra la integritat moral i per faltes de lesions; l’ha unificat al procediment que se segueix contra nosaltres (imputats per delictes d’atemptat i ofensa a agents de l’autoritat); i ha cridat a declarar els tres agents el proper 20 de novembre al matí.
Davant d’aquests fets, manifesto:
- Celebro la decisió judicial i espero que la investigació dels fets arribi fins al fons. Reitero que estic convençut que tant en Juan Manuel com jo som completament innocents i que vam patir unes vexacions i uns maltractaments brutals i absolutament gratuïts, i confio que ho podrem demostrar sense dubtes davant de la justícia.
- Lamento que per ara només hàgim pogut denunciar tres dels agents que van participar en la meva pallissa. Continuaré treballant per aconseguir identificar la resta d’agents que ens van vexar i agredir i que no quedin impunes.
- Espero que els responsables del departament d’Interior assumeixin responsabilitats per haver encobert el cas i, ara, emprenguin mesures. El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, el dia 17 de juny; el Govern per boca del seu portaveu, Francesc Homs, al ple del Parlament del 19 de juny; i el director dels Mossos, Manel Prat, en una carta signada el 9 de juliol van expressar la seva total confiança en l’actuació dels Mossos i van descartar obrir cap investigació. Espero excuses, assumpció de responsabilitats (la dimissió de Manel Prat, JA), i mesures: els mossos imputats han de ser suspesos, tal i com ja vaig reclamar en sortir de la comissaria de les Corts el mateix dia 15.
- Aquest cas no és una anècdota. No val resoldre l’assumpte afirmant que cal apartar “quatre pomes podrides” i que no és representatiu

Rompe Armarios en TWITTER

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC
Primera manifestaciò LGTBI

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
VIDEO

CONSULTA L'ESTUDI

CONSULTA L'ESTUDI
Fes clik per accedir.

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
1975/2015

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
ALAN TURING

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia
DENÚNCIA LGTBIFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA
DENUNCIA ON LINE

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK
PÀGINA FACEBOOK

Està implementant el govern de la generalitat la llei contra la LGTBIfòbia?

VIDEO STOP HOMOFOBIA

VIDEO STOP HOMOFOBIA
MON LABORAL

INFORME HOMOFÒBIA 2013

INFORME HOMOFÒBIA 2013
OCH

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA
Tu ayuda es importante

SOM L'HOSPITALET

SOM L'HOSPITALET
Entrevista a Eugeni Rodríguez

Entradas populares

CRIDA CONSTITUENT

Aprovaciò llei contra l'homofòbia

APROVADA LLEI CONTRA LGTBFOBIA

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT
9N. SI SI

La cruda realidad

La cruda realidad
Asi somos...BASTA!

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia
Clik per denunciar.amb col-laboració OCH

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL
Entrevista a Eugeni Rodríguez

ADEU A "LA BATA"

ADEU A "LA BATA"

"NOU" TRIANGLE SITGES

"NOU" TRIANGLE SITGES
HOMOFOBIA MAI MÉS

NO LESBOFÒBIA

NO LESBOFÒBIA

STOP GENOCIDIO TRANS

STOP GENOCIDIO TRANS
PROU TRANFÒBIA!!

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
President OCH.

Informe anual homofòbia 2013

Informe anual homofòbia 2013
CONSULTAR

Cartells contra homofòbia

Cartells contra homofòbia
SOCHI 2014. Per Joan Antoni

L'HOSPITALET DE LL CONTRA HOMOFÒBIA

PÀG FAGC FACEBOOK

"Autodeterminació és alliberament"

"Autodeterminació és alliberament"
Video

"Espai públic sense LGTBfòbia"

RESUM ANY 2013

RESUM ANY 2013
Contra la LGTBfòbia

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA
Segueix a twitter

Radiografia LGTBfòbia a BCN

XARXA SOLIDÀRIA LGTB

XARXA SOLIDÀRIA LGTB
Col.labora contra la LGTBfòbia

10 anys Observatori Contra l'Homofòbia

VOLEM RESPOSTES

PORNO BURKA

PORNO BURKA

PROU IMPUNIDAD

PROU IMPUNITAT

PROU IMPUNITAT

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
Juan Andrés Benitez

DELS DRETS A LES LLIBERTATS

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK
Entra clik imatge

Rompe Armarios

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES
05/10/1996-05/10/2013

identv

identv

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
Fes clik imatge

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA
GALERIA FOTOS

Noms propis

Noms propis
El Periodico 28 de juny de 2013

NO COMIAT HOMÒFOB

NO COMIAT HOMÒFOB
SIGNA PETICIÓ

La lluita política contra l' homofòbia

La lluita política contra l' homofòbia
Eugeni Rodríguez FAGC.video vilaweb

Entrevista Pau Gàlvez FAGC

Entrevista Pau Gàlvez FAGC
25 Anys FAGC Girona

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102
COMPAREIXENCA AL PARLAMENT

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"
Placa in memoriam

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA
Volem llei contra la LGTBfòbia

CONTRA LGTBfòbia LABORAL

CONTRA LGTBfòbia LABORAL
Primer de Maig 2013

ESPAI PÚBLIC LGTB

ESPAI PÚBLIC LGTB
Contra l'homofòbia i la transfòbia

DIA VISIBILITAT LÈSBICA

DIA VISIBILITAT LÈSBICA
26 D'ABRIL

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA
Video oficial IDEM TV aprovacio nom.14.03.2013

twitter

Vistas de página en total

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE
FES CLIK PER DENUNCIAR

ESTIMA COM VULGUIS

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI
SEGUEIX A FACEBOOK.clik per entrar

Eugeni Rodríguez a TWITTER

Eugeni Rodríguez a TWITTER
Clik imatge per seguir

UNA GLORIETA PER LA SONIA

UNA GLORIETA PER LA SONIA
Video IDENTV

28 JUNY 2013

28 JUNY 2013
SEGUEIX LA DIADA LGTBI 2013

25 ANYS FAGC GIRONA

25 ANYS FAGC GIRONA
Febrer 1988/2013

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
CONTRA L'HOMOFÒBIA

TERAPIA FLORAL

TERAPIA FLORAL
Ayuda a Recuperar tu equilibrio

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
FES CLIK FAGC PER COL.LABORAR

EL 2012 EN IMATGES

EL 2012 EN IMATGES
ROMPEARMARIOS

GRUP FAGC A FACEBOOK

GRUP FAGC A FACEBOOK
PARTICIPA AL GRUP

35 ANYS PRIMER MITING FAGC

35 ANYS PRIMER MITING FAGC
NO LEY PELIGROSIDAD SOCIAL

GALERIA FOTOS

GALERIA FOTOS
CONCENTRACIÓ CONSOLAT UGANDA

INFORME HOMOFOBIA

INFORME HOMOFOBIA
2011-2012

ENTREVISTA A FAGC

ENTREVISTA A FAGC
A IDEM TV

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS
consulta document

MEMÒRIA LGTB

MEMÒRIA LGTB
SÒNIA I SITGES.video 2012

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA
DE JOAN ANTONI COLELL

GALERIA ENGANXINES FAGC

GALERIA ENGANXINES FAGC
GALERIA ENGANXINES FAGC

EL ROTO

EL ROTO
EL PAIS 20 JULIO 2012

Seguidores

Archivo del blog


"OJOS QUE NO VEN"

"OJOS QUE NO VEN"
Víctimas del fascismo desde la transición. Clik Imatge

Eugeni Rodriguez WP

Eugeni Rodriguez WP
Nuevo Blog en WordPress

Mi Revolución

Mi Revolución
Emma Goldman

VUELVEN LAS PERRAS...

VUELVEN LAS PERRAS...
ATENTAS A LA ESCENA MUSICAL

No pena de mort LGTB

No pena de mort LGTB
A 5 països del móm

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO
Consigue tu cuadro Numerológico.clik imagen

NO CENSURA AJUNT BCN

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
Video inforrne sobre homofòbia

VIDEO MANI LGTB CU28J

VIDEO MANI LGTB CU28J
BARCELONA 30 JUNY 2O12

Venta On-Line 4.95 €uros

Dels Drets A Les Llibertats
L’any 1986 té lloc la IV Conferència del FAGC, molt marcada per l’entrada els anys anteriors de gent jove vinculada als nous moviments socials, com l’antimilitarista, i a organitzacions de l’esquerra radical. Per aquells anys també entra en escena un nou actor: la sida, pandèmia que obligà el moviment GLT a fer una profunda reflexió i a replantejar-se objectius i estratègies per avançar en l’alliberament sexual [...]

15000 PERSONES.FOTOS MANI

15000 PERSONES.FOTOS MANI
GRÀCIES PER FER-NOS MÉS FORTES

VIDEO 28 JUNY 2012

VIDEO 28 JUNY 2012
EDITAT PER PAU.G-FAGC-

PRIMER NOM NOMENCLATOR

PRIMER NOM NOMENCLATOR
VOLEM TRANSSEXUAL SONIA EL SEGON

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA
Albun fotos XXI aniversari.

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON
ILGA

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON
ATUREM PENA MORT A UGANDA

NO HOMOPHOBES

NO HOMOPHOBES
TWITTS HOMÓFOBOS INGLÉS

OPINIÓ.

OPINIÓ.
El iva de los derechos lgtb

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ
PORTAVEU DEL FAGC

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI
SIGNA CONTRA ORDENANÇA MADRID

VIDEO OFICIAL IDAIO

VIDEO  OFICIAL IDAIO
17 DE MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA L' HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA
SEGUEIX A TWITTER

"DESPIERTA" Corto Animación

"DESPIERTA" Corto Animación
El Revivir De La Homosexualidad De Una Niña

O P I N I Ó N O P I N I O N

O P I N I Ó N  O P I N I O N
ARTICULOS DE OPINIÓN TEMAS DE ACTUALIDAD

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL
Video de IDEM TV

Blog Archive